Авто на єврономерах Автоновини

Під Радою проходить мітинг: протестуючі перекрили вулицю

Мітингувальники перекрили рух по вулиці Грушевського під стінами Верховної Ради і Кабінету міністрів, вимагаючи змінити правила розмитнення автомобілів.

Цілі Акції:
1. Доступна розмитнення на всі автомобілі для всіх громадян України. Реформування митних правил на користь забезпечення доступу українців до якісних європейських товарів всіх груп.
2. Простий і доступний механізм легалізації всіх вже завезених в Україну автомобілів на єврономерах. Встановлення розумної ставки загальних платежів до бюджету.
3. Негайне припинення репресій силових структур проти водіїв автомобілів на єврономерах. Повний мораторій на дискримінацію до остаточного законодавчого врегулювання.
4. Мораторій на репресії з боку ДФС підприємців, які стали жертвами нової системи автоматичного блокування податкових накладних.
5. Мораторій дії стандарту Євро-5, як умови завезення і реєстрації б / у автомобілів в Україні. Приведення цієї норми до європейської практики: Євро-5/6 тільки для виробництва нових автомобілів. Для автомобілів б \ у – тільки техогляд.


Оскільки центр міста фактично заблокований, Київ потонув у пробках. Зараз під Радою вже б’ють в барабани-бочки.

Слідкуйте за нашою стрічкою автоновин Automotive.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook