Автоновини

У Hyundai назвали дату прем’єри конкурента BMW 3-Series

Преміальний суббренд Genesis випустить спортивний седан G70, який побудують на базі Kia Stinger. Новинка складе конкуренцію Mercedes-Benz C-Class, Audi A4 і BMW 3-Series.

Преміальний суббренд компанії Hyundai – Genesis – представить спортивний седан G70 15 вересня в Сеулі. Новинка буде конкурувати з Mercedes-Benz C-Class, Audi A4 і BMW 3-Series. Про це повідомляється на офіційній сторінці автовиробника в Facebook.

Зовнішність седана виконають в стилі концепт-кара New York Concept, представленого на мотор-шоу в Нью-Йорку в 2016 році. В основу новинки ляже шасі спортивного лифтбека Kia Stinger.

За попередніми даними, лінійка двигунів включить дволітрову «турбочетверку» потужністю близько 250 к.с., а також 3,3-літровий агрегат V6, що видає 370 к.с. і 510 Нм крутного моменту. Очікується, що з останнім двигуном седан буде розганятися до 100 км / год за 4,9 секунди, а його максимальна швидкість складе 270 км на годину.

В Європі також буде доступна дизельна модифікація. Крім того, згодом Genesis G70 отримає «заряджену» версію, розробку якої довірять підрозділу N Performance.

Очікується, що модельна лінійка преміального бренду Genesis До 2020 року складатиметься з шести моделей. У майбутньому під маркою Genesis будуть розроблені два кросовера, а також спортивне купе.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook