Автоновини Франкфурт-2017

Citroen представив новий мінівен з вбудованим душем

На Франкфуртському автосалоні дебютує концептуальний мінівен з наметом на даху, душем, кухнею і холодильником.

Citroen привезе на Франкфуртський автосалон концептуальну версію мінівена Spacetourer, розроблену спільно з компанією Rip Curl. Автомобіль призначений для далеких подорожей на природу, повідомляє прес-служба французького автовиробника.

Концептуальний мінівен оснащений повноприводною трансмісією і заднім диференціалом, що блокується, і підвищує позашляхові якості автомобіля.

До складу обладнання увійшов спеціальний тент, який встановлюється на дах автомобіля. Автомобіль обладнали душем, вода для якого надходить з бака, інтегрованого в двері багажного відділення. Концепт-кар також отримав знімний розкладний столик і вбудований кухонний блок з газовою плитою, раковиною і шафками.

Крім того, оснащення передбачає непромокальний контейнер для речей, метеостанцію, сейф, холодильник, а також кріплення для дощок для серфінгу. На нічліг в мінівені можуть влаштуватися чотири людини попарно. На складене заднє сидіння можна покласти матрац, де помістяться двоє. Нарешті, ще одне місце є на даху автомобіля – під водонепроникним тентом.

Крім концепт-кара Spacetourer Rip Curl, компанія Citroen привезе до Франкфурту компактний кросовер С3 Aircross нового покоління, а також спецверсію електричного кросовера E-Mehari, створену спільно з французьким модним будинком Courreges.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook