Автоновини Франкфурт-2017

Представлений Renault Duster нового покоління

Кросовер побудували на модернізованій платформі моделі першого покоління, але при цьому він отримав зовсім іншу зовнішність. Прем’єра новинки відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні.

Компанія Dacia офіційно представила кросовер Duster другого покоління (в Україні модель продається під брендом Renault). Публічна прем’єра новинки відбудеться в середині вересня на Франкфуртському автосалоні.

Кросовер відрізняється від попередника зовсім іншими радіаторними решітками і збільшеними фарами головного світла з потрійними блоками світлодіодних денних ходових вогнів, які тепер увійшли в стандартну комплектацію моделі.

Крім цього, позашляховик отримав нові алюмінієві рейлінги на даху, а також 17-дюймові колісні диски іншого дизайну. Лобове скло відсунулося вперед на 100 мм, що істотно збільшило вільний простір в салоні.

Технічні характеристики нового «Дастера» поки офіційно не називаються. За даними видання Auto Express, кросовер побудували на злегка модернізованій платформі моделі першого покоління. Габарити автомобіля також істотно не змінилися. Раніше передбачалося, що у кросовера з’явиться модифікація з семимісцевим салоном, проте можливість випуску такої версії тепер бачиться малоймовірною.

В Європі Dacia Duster буде пропонуватися з колишніми силовими агрегатами. Лінійка двигунів включить 1,2-літровий бензиновий наддувний мотор, а також модернізований дизель робочим об’ємом 1,5 літра. Двигуни будуть працювати разом з механічною коробкою передач або з роботизованою трансмісією.

Європейські продажі кросовера Duster нового покоління стартують на початку 2018 року.

Як Automotive повідомляв раніше компанія Dacia підтвердила інформацію про те, що прем’єра кросовера Duster нового покоління  відбудеться 12 вересня на Франкфуртському автосалоні. 

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook