Автоновини

Паркетник Hyundai Creta обзаведеться молодшим братом Carlino

Індійський підрозділ компанії Hyundai в 2019 році представить серійний кросовер Carlino, який встане на сходинку нижче паркетника Hyundai Creta. Про це місцевим журналістам розповів керівник підрозділу Hyundai Motor India Юк Ку під час презентації нового седана Hyundai Verna – локальної версії знайомого нам Соляріса.

Словом Carlino італійці називають мопсів, і однойменний кросовер повинен повністю виправдати свою назву: довжина кросовера не перевищить чотирьох метрів, що гарантує його потрапляння в пільгову податкову категорію на індійському ринку. Машинка під внутрішнім позначенням Hyundai QXi буде боротися з іншими паркетниками місцевого виробництва: Ford EcoSport, Maruti Vitara Brezza і Tata Nexon.

Концепт-кар Carlino зразка 2016

Цікаво, що розробка машини буде на 60% виконана силами індійського підрозділу Hyundai. При цьому індійська преса пише, що серійна машина матиме мало спільного з концепт-каром Carlino зразка 2016 роки (на фотографіях), вигляд якого створювався в корейському дизайн-центрі.

Наприклад, якщо раніше передбачалося, що базовим мотором стане атмосферник 1.2, то тепер на його місце пророкують літровий трициліндровий турбомотор, який встановлюється на хетчбек Hyundai i20 для європейського ринку. Якщо це дійсно так, то Hyundai доведеться вперше розгорнути виробництво бензинового турбомотора в Індії. Альтернативою йому напевно стане дизель 1.4 від місцевої Крети.

У продажу Hyundai Carlino повинен з’явитися орієнтовно в 2020 році, а про перспективи за межами Індії поки інформації немає.

 

ДЖЕРЕЛО:  topauto.site

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook