Автоновини

Volkswagen показав офіційний тизер кросовера T-Roc

Німецький виробник представить серійний варіант концептуального «паркетника» 23 серпня 2017 року. Концерн Volkswagen продовжує підігрівати інтерес до серійної версії майбутнього субкомпактного кросовера T-Roc, до офіційної прем’єри якого залишилося менше трьох тижнів.

На сьогоднішній день відомо про те, що «паркетник», який повинен стати найменшим кросовером в лінійці марки, отримає в основу модульну платформу MQB A0. Вона також використовується в якості бази для компактних хетчбеків Volkswagen Polo і Seat Ibiza.

Нагадаємо, прообразом для створення серійної моделі Volkswagen T-Roc став концепт 2014 року, представлений німецьким виробником в ході Женевського автосалону.

Раніше повідомлялося, що серійне виробництво нового кросовера може початися вже в серпні 2017 року. Конкурентами новинки стануть Nissan Juke, Toyota C-HR, Mazda CX-3, Renault Captur і Jeep Renegade. Про перспективи виходу моделі на український ринок інформації немає.

Імовірно в моторну гамму увійдуть пара бензинових двигунів від останнього Golf об’ємом 1,0 і 1,5 літра. Також в лінійці будуть представлені дизельні версії об’ємом 1,6 і 2,0 літра. В пару до них запропонують шестишвидкісну механічну коробку передач і семідіапазонний «робот» DSG.

Днями було опубліковано нове відео, присвячене дизайну Volkswagen T-Roc, яке представники Volkswagen виклали на офіційному каналі бренду в YouTube.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook