Тюнінг

675-потужний Порше 911 Турбо S від ательє Edo Competition

У тюнінг ательє Edo Competition визнали продуктивність спорткара Porsche 911 Turbo S недостатньою і представили власний варіант купе.

Тюнінгований варіант моделі отримав інший капот, виконаний в стилі GT3 RS, і нову випускну систему. На колесах автомобіля красуються 20-дюймові легкосплавні диски, при цьому дорожній просвіт був занижений на 30 мм.

Якщо стічна версія 911 Турбо S оснащена 3,8-літровим двигуном потужністю 580 к.с., то доопрацьований варіант розвиває вже 675 сил. При цьому фахівцям Edo Competition вдалося також злегка полегшити силовий агрегат, а акумуляторну батарею замінили на більш легкий аналог.

У підсумку з місця до сотні 675-потужний Порше 911 Турбо S прискорюється всього за 2,7 секунди, а позначку в 299 км / г купе бере за 23,4 сек. з моменту старту – це на 6,2 с швидше вихідної моделі. Максимальна швидкість досягає 342 км / г.

Porsche 911 Turbo S від Edo Competition випробували в справі журналісти видання Autobild на трасі Євро Спідвей Лаузиц (Німеччина), підтвердивши, що спорткар дійсно володіє заявленими динамічними характеристиками. Вартість доопрацювань не уточнюється.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook