Автоновини Тюнінг

Porsche Taycan став першим електричним проектом Hennessey

Porsche Taycan став першим електричним проектом Hennessey
Фото: Hennessey

Тюнінг-ательє Hennessey представило програму доопрацювань для Porsche Taycan. Німецька модель стала першим повністю електричним автомобілем, за роботу над яким взялися американці.

За словами глави ательє Джона Хеннессі, компанія вже давно хотіла попрацювати з електричними машинами і Taycan став «правильною базою» для дебютного проекту. Поки тюнери придумали лише «прості» стилістичні зміни. Так, електрокар отримав нові покришки і колісні диски, а також більш агресивні передній і задній бампери.

Технічна складова поки змінам не піддалася, однак фахівці вивчать можливість внесення раціональних змін. «Ми не збираємося винаходити колесо на ринку електрокарів, ми просто хочемо зробити автомобіль трохи крутішим і швидшим», – зазначив керівник Hennessey.

Porsche Taycan став першим електричним проектом Hennessey

Porsche Taycan дебютував 4 вересня на спеціальних заходах в Канаді, Німеччині та Китаї. Перша повністю «зелена» модель німецької марки укомплектована двома електромоторами (на передній і задній осі), які забезпечують повний привід і поєднуються зі спеціальною двохдіапазонною коробкою передач. На момент запуску Porsche Taycan представлений в двох топових модифікаціях – Turbo і Turbo S.

Агрегати останньої при активації функції швидкого старту Launch Control в режимі Overboost видають 761 кінську силу (560 кіловат). Такий автомобіль здатний набирати першу “сотню” за 2,8 с, а його максимальна швидкість склала 260 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook