Тюнінг

Офіційно: McLaren 570GT від Novitec

Спеціалісти студії підготували для британського суперкара вуглецеву тканину, нові колеса та ряд технічних модернізацій. Модель McLaren 570GT оснащується бітурбований V-подібною “вісімкою» об’ємом 3,8 літра, яка в стокової версії видає 562 к.с. І 601 Нм крутного моменту. Після завершення роботи Novitec віддача збільшується до 637 к.с. І 692 Нм.

Настроювана версія може прискорюватися від нуля до першої “сто” за 3,0 секунди, тоді як стандартна модель виконує цю вправу через 3,4 секунди. Максимальна швидкість трохи збільшилася – з 328 до 335 км / год.

Щоб підвищити потужність, інженери Novitec внесли зміни у електроніку двигуна, відкоригувавши налаштування уприскування, запалення і тиски наддування. Також була встановлена випускна система з инконеля в якості фінального штриха. Автомобіль оснастили спортивними пружинами, внаслідок чого кліренс зменшився на 30 мм.

В Novitec укомплектували спорткар 570GT карбоновим обважуванням, що трохи поміняв зовнішність і поліпшив аеродинамічні властивості: новий передній спойлер, зігнуте заднє крило, великі повітрозабірники на кожних дверях і злегка розширені пороги. Цей McLaren 570GT отримав комплект кованих коліс Novitec MC1 з дизайном двохспиці – 20-дюймові спереду і 21-дюймові ззаду, озуті в гуму 235/30 і 305/30, відповідно.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook