Автоновини

Kia показала силует нового Quoris

Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала перший тизер флагманської моделі K900 другого покоління, яка на деяких ринках продається під назвою Quoris. За попередніми даними, прем’єра седана відбудеться в квітні на мотор-шоу в Нью-Йорку. Продажі моделі стартують в другому кварталі нинішнього року, повідомляє Auto-motive.

Передбачається, що інженери і дизайнери південнокорейської марки постараються перетворити наступний Quoris в більш розкішний автомобіль, щоб він зміг краще конкурувати з Audi A8, Mercedes-Benz S-Class і BMW 7-Series.

Флагманський седан другого покоління, на відміну від попередника, буде доступний як з заднім, так і з повним приводом. Лінійка двигунів вклюійку двигунів поповнить новий битурбо мотор V6, який на спортивному фастбеку Stinger видає 370 кінських сил.

У Україні седан Kia Quoris поточного покоління пропонується з бензиновими моторами робочим об’ємом 3.3 і 3,8 літрів, що розвивають 296 і 336 к.с. відповідно. Обидва двигуни поєднуються з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook