Автоновини

Керівництво Alfa Romeo зважилося на розробку нового спорткара

Керівництво Alfa Romeo дало «зелене світло» випуску нового спортивного автомобіля, який отримає назву 6C. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє на своїй сторінці в Facebook компанія Pogea Racing.

За попередніми даними, прем’єра спорткара відбудеться в 2019 року, а серійне виробництво моделі стартує роком пізніше. Офіційної інформації про новинку поки немає. Передбачається, що топова версія Alfa Romeo 6C – Quadrifoglio – отримає 2,9-літрову «шістку» з двома турбінами потужністю 510 кінських сил. На даний момент цей мотор встановлюється на найпотужніші модифікації седана Giulia і кросовера Stelvio.

Раніше стало відомо, що Alfa Romeo веде розробку флагманського кросовера, який займе місце на сходинку вище моделі Stelvio. Новинку оснастять гібридною силовою установкою, до складу якої увійде бензинова дволітрова наддувна «четвірка» і електрична система 48-вольта. Позашляховик, який буде конкурувати з Audi Q7, Volvo XC90, BMW X5 і Mercedes-Benz GLE, з’явиться після 2020 року.

Восени 2019 року італійська марка випустить оновлений спорткар 4С. Після рестайлінгу модель отримає новий двигун, а також модернізовану підвіску і вдосконалене рульове управління.

При цьому спорткар перестане пропонуватися з механічною коробкою передач, так як дана модифікація користується дуже слабким попитом. Покупцям запропонують на вибір нові кольори кузова, інші варіанти обробки салону, а також нові колісні диски і додаткові опції.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook