Автоновини

Cadillac представить оновлений CT6 в січні 2018 року

Фото: Motor1

Оновлений Cadillac CT6 запозичить деякі стилістичні елементи у концепт-кара Escala і буде представлений в січні 2018 року на автосалоні в Детройті.

Компанія Cadillac вивела на завершальні дорожні випробування оновлений седан CT6. Шпигунські фотографії тестового прототипу рестайлінгового флагмана американської марки опублікувало видання Motor1. За даними видання, офіційна прем’єра автомобіля відбудеться в січні 2018 року на автосалоні в Детройті.

Судячи зі шпигунських знімків, оновлений Cadillac CT6 запозичить деякі стилістичні елементи у концепт-кара Escala, який був представлений в серпні 2016 року. Рестайлінговий седан отримає більш широку решітку радіатора, нову оптику, інші бампери і спортивну вихлопну систему з двома патрубками.

Моторну гамму новинка, швидше за все, запозичить у попередній версії CT6. Крім цього, у автомобіля можуть з’явиться «заряджені» модифікації – CT6 V-Sport і CT6-V. Першу хочуть оснастити модернізованим трилітровим твін-турбо агрегатом V6, а другий може отримати восьмициліндровий двигун об’ємом 4,2 літра з двома турбінами. За іншою версією, CT6-V оснастять 6,2-літровим агрегатом від Chevrolet Corvette.

На даний момент Cadillac CT6 пропонується з дволітровою «турбочетвіркою» потужністю 265 к.с, а також з 3,6-літровим атмосферником, що видає 335 сил. Топовий агрегат – трилітрова твін-турбо «шістка», що розвиває 404 кінських сили.

Повнорозмірний розкішний седан Cadillac CT6 був представлений навесні 2015 року на мотор-шоу в Нью-Йорку. У конструкції новинки широко застосували алюміній, з якого, зокрема, виконали всі кузовні панелі. Завдяки цьому маса великого седана не перевищила 1700 кілограмів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook