Автоновини Франкфурт-2017

Honda анонсувала прем’єру електрокара і гібридного кросовера

Японський автовиробник розповів про новинки для Франкфуртського автосалону, де відбудеться дебют прототипу електричного сітікара, європейської версії гібрида CR-V, а також оновленого компактвена Jazz.

Компанія Honda розповіла про свої прем’єри, які відбудуться в рамках Франкфуртського автосалону. Японці привезуть на мотор-шоу прототип електричного сітікара, європейську версію гібридного кросовера CR-V, а також оновлений компактвен Jazz. Про це повідомляє прес-служба автовиробника.

Так, на автосалоні відбудеться світова прем’єра концепт-кара Urban, покликаного дати уявлення про те, яким може бути маленький міський електромобіль майбутнього. Поки вся інформація про новинку тримається в секреті.

Honda CR-V

Крім того, у Франкфурті покажуть гібридну модифікацію кросовера CR-V, яка дебютувала в квітні на Шанхайському автосалоні. Склад силової установки кросовера включив дволітровий бензиновий двигун, що працює в парі з двома електромоторами. Сумарна віддача агрегатів склала 212 кінських сил.

Нарешті, японці привезуть до Франкфурту оновлену модель Jazz для європейського ринку (в деяких країнах продається під назвою Fit), яка отримала нову модифікацію Sport.

Honda Jazz

Після рестайлінгу у компактвені змінилася передня частина кузова і фари головного світла, в яких з’явилися світлодіодні елементи денних ходових вогнів. Крім того, модель отримала видозмінений передній і задній бампер.

Лінійка двигунів включила 100-потужний 1,3-літровий агрегат. Варіант Sport оснащується 1,5-літровою “четвіркою” потужністю 130 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або варіатор.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook