Автоновини Франкфурт-2017

Електрокар BMW i3 оновився і отримав спортивну версію

У електричного хетчбека після рестайлінгу з’явилася модифікація i3s з більш потужним мотором і перенастроєним шасі. Прем’єра новинки відбудеться у Франкфурті.

Компанія BMW представила оновлений електрокар i3, публічна прем’єра якого відбудуться у вересні на Франкфуртському автосалоні. Разом з рестайлінгом у моделі з’явилася «спортивна» модифікація – i3s.

Новий BMW i3s отримав модернізований синхронний електромотор, продуктивність якого зросла до 184 к.с. і 270 Нм крутного моменту. Це на 14 сил і 20 Нм більше віддачі двигуна стандартного електрокара. BMW i3s здатний розганятися з місця до 100 км / год за 6,9 секунди (на 0,3 секунди швидше звичайного i3), а його максимальна швидкість перевищує 160 км на годину.

«Спортивна» версія BMW i3 отримала розширену на 40 мм задню колію, тоді як дорожній просвіт став менше на 10 міліметрів. У підвісці інженери застосували перенастроєні пружини, амортизатори і стабілізатори поперечної стійкості.

Крім цього, версія BMW i3s отримала модернізовану систему стабілізації. Плюс до всього, водієві буде доступний спортивний драйверський режим, при активізації якого зміниться відгук на педаль акселератора і настройки рульового управління.

Обидві модифікації оновленого BMW i3 укомплектували тим же 94-амперним комплектом літій-іонних акумуляторів ємністю 33,2 кВт-год. Максимальний запас ходу залишився колишнім – 300 км по європейському циклу NEDC. За додаткову плату доступний збільшувач запасу ходу у вигляді 647-кубового двоциліндрового бензинового мотора, який виступає в ролі генератора для підзарядки батарей.

Зміни в зовнішності оновленого електрокара виявилися мінімальні. BMW i3 отримав видозмінений передній і задній бампер, а також злегка модернізовані задні ліхтарі. Світлодіодні фари головного світла тепер увійшли в стандартне оснащення моделі.

За додаткову плату доступний вдосконалений мультимедійний комплекс з 10,3-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також нова система підзарядки батарей від побутової електромережі TurboCord, здатна підключатися до розетки з напругою 120 і 240 вольт.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook