Автоновини Франкфурт-2017

Новий Renault Duster дебютує у Франкфурті

Автовиробник офіційно назвав дату прем’єри кросовера другого покоління, а також опублікував перший тізер новинки.

Компанія Dacia підтвердила інформацію про те, що прем’єра кросовера Duster нового покоління  відбудеться 12 вересня на Франкфуртському автосалоні. Про це йдеться на офіційній сторінці автовиробника в Facebook, де також розмістили перший тизер новинки.

За попередніми даними, новий Duster побудують на модернізованому шасі нинішньої моделі. Так, кросовер отримає перенастроєні амортизатори і пружини, а також новий стабілізатор поперечної стійкості. Раніше повідомлялося, що з часом у кросовера з’явиться модифікація з семимісцевим салоном, проте згодом представники компанії спростували цю інформацію.

Лінійка силових агрегатів включить 1,2-літровий бензиновий двигун потужністю 125 к.с. Нинішній 1,5-літровий дизельний мотор можуть замінити 130-поиужним наддувним агрегатом. За іншою версією, нинішній двигун піддасться істотної модернізації, щоб відповідати екологічному стандарту «Євро-6». Двигуни зможуть працювати разом з механічною коробкою передач або з роботизованою трансмісією.

Європейські продажі кросовера Duster нового покоління стартують на початку 2018 року. До України модель, яка повинна піддатися деяким змінам, добереться пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook