Авто на єврономерах

У Дніпрі пройшов автопробіг на підтримку власників європейських авто

Сьогодні, 12 серпня, на проспекті Героїв біля ТЦ «Billa» стартував автопробіг на підтримку власників автомобілів на іноземних номерах.

«Наша організація займається захистом прав власників автомобілів на іноземних номерах. Ця проблематика в Україні зараз набирає дуже великих обертів. Сьогодні ми вирішили влаштувати автопробіг з метою залучення уваги міських і державних властей до нас. Тому що це питання треба вирішувати. Потрібно приймати законопроекти, вони лежать у Верховній Раді вже близько року. Однак ніхто їх не розглядає – розповів керівник громадської організації «Авто Євро Сила» в Дніпрі Олександр.

За його словами, «Авто Євро Сила» пропонує, щоб власники авто на Єврономерах могли доставити транспорт на територію України, оплатити користування ним, наприклад, на рік, і спокійно їздити по країні. При цьому, поліція матиме базу таких авто, і в разі ДТП власника можна буде легко знайти.

Більше 50 автомобілів з прапорами вишикувалися в колону і їхали від ТЦ «Billa» по Набережній на лівий берег. Кінцевим пунктом був ТЦ «Караван».

На зборах автомобілістів  оголосили, що 6 вересня в Києві відбудеться масова акція. Об’єднаються громадські організації з усієї України, щоб вимагати від Верховної Ради прийняття відповідних законопроектів.

 

ДЖЕРЕЛО: Informator

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook