Авто на єврономерах

Засновник ГО “Авто Євро Сила” отримав серйозне попередження

У понеділок близько півночі в поліцію надійшло повідомлення, що біля Білої Церкви невідомі обстріляли автомобіль лідера ГО “Авто Євро Сила” Олега Ярошевича. Сам потерпілий особисто в поліцію не звертався, в поліцію подзвонив його знайомий.

Але, Олег Ярошевич звернувся в відеозверненні до своїх однодумців і нападників в соціальній мережі Facebook.

У відео  йдеться про те що останнім часом він став помічати авто які пересуваються слідом за ним. У понеділок Олег поїхав в Білу Церкву на річницю смерті матері, де його так само переслідували авто з невідомими. Увечері коли він повертався до Києва при виїзді з міста ззаду на великій швидкості і з включеним дальнім світлом один із цих автомобілів  намагався зіткнути авто Олега з дороги,  що йому і вдалося зробити.
Олегу вдалося без особливих проблем заїхати в кукурудзяне поле, після чого він почув безліч пострілів у свою сторону. Постріли були зроблені швидше за все з травматичної зброї, судячи з характеру вм’ятин на авто. Сам же Олег не постраждав, окрім як морально. Далі йому вдалося піти від переслідувачів.

На місце події була викликана поліція і слідчо-оперативна група. Так само приїхали активісти організації “Авто Євро Сила”.

В даний час з’ясовуються всі обставини події. Триває комплекс слідчих дій. Автомобіль був спрямований на відповідні експертизи.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

“Авто Євро Сила” об’єднує  водіїв, які їздять на автомобілях з іноземними номерами і спрямована на боротьбу проти відбору у громадян України автомобілів на європейській реєстрації, та прийняття депутатами законопроектів  які дозволять за адекватною ціною розмитнити такі авто.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook