Автоновини

НАЗВАНА ДАТА ПРЕМ’ЄРИ НОВОГО DUSTER

Кросовер Duster другого покоління буде розсекречений 22 червня цього року. Ще не відомо під яким брендом представлять машину: європейським Dacia або Renault, під яким кросовер продається в ряді країн, що розвиваються, включаючи Україну.

Поки про майбутню новинку практично немає офіційної інформації. На шпигунських фотографіях видно, що кросовер виросте в розмірах. Це вже спонукало чутки про те, що кросовер обзаведеться семимісцевою версією. Втім, джерела відразу декількох видань в Renault стверджують, що кросовер стане просторіше, але про семимісцеву версію поки мова не йде.

Таємницею залишається платформа, на якій буде побудований в другому поколінні Duster. За деякими даними, це буде модульна CMF, яка, наприклад, використовується для Nissan Micra. Але інші джерела стверджують, що для збереження низької ціни, кросовер збереже платформу В0, хоча вона і буде серйозно модернізована.

Для того, щоб зберегти низьку ціну Duster, в альянсі Renault-Nissan ухвалили рішення зберегти нинішні силові агрегати, які пройдуть модернізацію для підвищення економічності та екологічності.

Перше покоління Renault Duster представлено на українському ринку з бензиновими і дизельними двигунами потужністю від 109 до 143 к.с. в переднє і повноприводному варіантах за ціною від 368 тис. гривень?.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook