Тюнінг

«Знайомтеся, Brutal» – автомобіль, який продають без двигуна

З інших особливостей можна відзначити, що відкриваються вгору двері «крила чайки», спортивні сидіння і … відсутність будь-якої допоміжної електроніки!

Незважаючи на те, що Словаччина не має власної автомобільної промисловості, в цій країні час від часу з’являються цікаві проекти. Досить згадати літаючий автомобіль фірми AeroMobil. А тепер словаки представили спорткар Brutal, робота над яким велася протягом п’яти років! У свою чергу, перший прототип був виготовлений в минулому році, а тільки тепер була представлена ??остаточна версія, яка піде в дрібносерійне виробництво.

Словаки запропонують клієнтам машину в трьох модифікаціях: Brutal S1 – спорткар для доріг загального користування, Brutal R1 – для використання тільки на гоночних трасах і Brutal P1 – фактично голий кузов автомобіля, який покупець «доведе до пуття» самостійно, встановивши двигун і коробку передач. (Покупка подібного напівфабрикату і подальша його добудова досить широко практикується в європейських країнах, дозволяючи покупцеві не тільки створити автомобіль «під себе», а й заощадити).

Представлена ??словаками громадянська модифікація Brutal S1 оснащується дволітровим турбомотором Subaru потужністю 300 к.с., з яким на пару трудиться шестиступінчаста механічна коробка передач. Машина важить 880 кг, розганяється до 250 км / год, а на підкорення першої сотні потрібно 3,9 секунди. В основі спорткара лежить трубчастий каркас, на якому закріплені кузовні панелі з вуглепластика.

З інших особливостей можна відзначити, що відкриваються вгору двері «крила чайки», спортивні сидіння з чотирьохточковими ременями безпеки (мають сертифікацію FIA) і … відсутність будь-якої допоміжної електроніки. Словаки підкреслюють, що розробляли автомобіль для цінителів безкомпромісних спорткарів, які люблять і вміють управляти машиною і яким не потрібні ABS, EBD і інші електронні помічники.

Кожен автомобіль, незалежно від модифікації, словаки будуть випускати під конкретного замовника і планують продавати кілька десятків машин щорічно.

 

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook