Автоновини

Позашляховик Rezvani Tank отримав дешеву версію

Фото: Rezvani

Нова базова версія позашляховика Rezvani Tank отримала 3,6-літровий бензиновий двигун V6 з віддачею 285 кінських сил. Ціни на модель починаються від 146 000 доларів.

Американська фірма Rezvani, що спеціалізується на випуску спортивних автомобілів, представила нову версію свого першого позашляховика. Модель, що отримала назву Tank, оснастили 3,6-літровим бензиновим двигуном з шістьма циліндрами. Потужність агрегату становить 285 кінських сил. Ціни на модель починаються від 146 000 доларів, повідомляє Motor1.

Під капотом у топовій модифікації позашляховика встановлюється 6,4-літровий двигун V8 потужністю понад 500 к.с., який передає крутний момент на всі колеса. Ціна такої версії Tank становить мінімум 178 000 доларів.

Позашляховик отримав рамну конструкцію і агресивний дизайн. Автомобіль оснащується повним приводом, позашляхово. підвіскою і високим кліренсом. Також машину можна буде придбати з додатковим «куленепробивним» пакетом. У нього входять захисні панелі для кузова з кевлара і спеціальне скло, які повинні витримати влучення з штурмових гвинтівок. Список опціонального обладнання позашляховика також включає систему нічного бачення.

Розробники описують новинку в якості автомобіля, «здатного прийняти будь-який виклик як на трасі, так і на бездоріжжі». Rezvani Tank має п’ятимісний шкіряний салон і задні двері, що відкриваються проти напрямку руху.

Перша модель компанії Rezvani з’явилася в 2015 році. Легкий спорткар Beast з карбоновим кузовом побудували на базі Ariel Atom і оснастили 2,4-літровим компресорним мотором Honda. Пізніше у Beast з’явилася екстремальна модифікація двигунів, форсованих до 700 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook