Автоновини

TVR представив спорткар для «24 годин Ле-Мана»

Фото: TVR

Британська компанія TVR підготувала спорткар для участі в гонках «24 години Ле-Мана». У цих змаганнях британці виступлять партнерами команди Rebellion Racing. Автомобіль буде виступати у вищій категорії LMP1.

«Гонки на витривалість є ключовою частиною ДНК TVR. Наше партнерство з Rebellion Racing дає прекрасну можливість повернутися в автогонки вперше за 13 років », – заявив власник TVR Ліс Едгар.

Новинка отримала назву Rebellion R13. Технічні характеристики машини поки тримаються у секреті.

«24 години Ле-Мана» на даний момент є однією з найстаріших гонок на витривалість. Змагання проводяться щороку з 1923 року. Організатором змагання є «Західний автоспортивний клуб Франції».

Останньою прем’єрою TVR став новий спорткар, для якого відродили класичну назву Griffith. Купе буде конкурувати з Porsche 911, Aston Martin V8 Vantage і Jaguar F-Type. Новинка отримала двохважельну підвіску з регульованими амортизаторами спереду і ззаду. Двигун встановлений повністю за переднім мостом, за рахунок чого інженерам вдалося домогтися дуже низького центру ваги і її ідеального розподілу по осях – 50:50.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook