Автоновини

Відроджений Lister випустив 675-потужний суперкар на базі Jaguar F-Type

Фото: Lister

Відроджена британська компанія Lister Cars, відома своїми гоночними машинами для «Ле-Мана», представила суперкар під назвою Thunder. Новинка, побудована на базі купе Jaguar F-Type, отримала 675-потужний двигун, повідомляє Auto-motive.

Новинка стала «логічним послідовником» моделі Lister Le Mans кінця 80-х і початку 90-х років, створеного на агрегатах купе Jaguar XJ-S. Британці заявили, що Thunder став найпотужнішим і розкішним автомобілем, який коли-небудь випускався під маркою Lister.

Суперкар оснастили п’ятилітровим агрегатом з приводним нагнітачем потужністю 675 кінських сил. Купе здатне набирати першу “сотню” менш ніж за три секунди, а його максимальна швидкість перевищує 320 км на годину.

Що стосується зовнішності, то Thunder відрізняється від свого «донора» зміненою передньою частиною кузова з аеродинамічними елементами з карбону і радіаторною решіткою з вставками зеленого кольору.

Крім того, купе отримало новий капот з вентиляційними отворами, а також задній бампер і патрубки випускної системи з композитних матеріалів. Салон оброблений шкірою Nappa. Всього покупцям запропонують вибрати з 36 різних варіантів кольору.

Тираж Lister Thunder обмежать 99 екземплярами. Ціни на суперкар починаються від 139 950 фунтів стерлінгів (близько 5,5 млн гривень).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook