Автопоради Статті

Перевезення будматеріалів: з’ясовуємо нюанси

Перевезення будматеріалів: з'ясовуємо нюанси

У доставці будматеріалів зацікавлені невеликі фірми-підрядники та приватні особи. При будівництві та ремонті потрібна величезна кількість продукції, яка буває у сипучому, рідкому, твердому вигляді. Організація своєчасного підвезення матеріалів допомагає виконувати роботу у запланованому режимі.

Особливості доставки

Перевезення будматеріалів враховує ряд факторів. Класичні вантажівки потрібні найбільше, тому що вони мають твердий критий фургон і ремені для фіксації. Автомобілі з тентами відрізняються м’яким покриттям, яке захищає складений вантаж від дощу, морозу, сонця. Відкриті платформи призначені для доставки продукції з нестандартними розмірами або штучних виробів, що складаються в палети.

Орієнтуйтесь на кількість вантажу

Вантажні перевезення матеріалів здійснюються різними партіями. Невеликий обсяг поміститься у ГАЗелі. Коли потрібно транспортувати довгі дошки, дерев’яні щити, велику арматуру, заповнювачі для бетону, оздоблювальні матеріали, зазвичай орендують велику вантажівку.

Як організується постачання будматеріалів різного типу

  • Найлегше перевозити суміші в упаковці: розмістили в кузові потрібну кількість мішків та поїхали за вказаною адресою.
  • Швидко вдасться впоратися під час завантаження та з рулонними матеріалами.
  • Пісок, щебінь потребують транспортного засобу із щільними примиканнями бортів та можливістю вивантажуватися шляхом підняття кузова.
  • Цегла перевозять у комплектах, з перев’язкою по висоті.
  • Плиткове оздоблення складають у картонну пару та розміщують ярусами з фіксацією.
  • Рідкі компоненти треба ставити таким чином, щоб вони не збовтувалися та не перекинулися.
  • Металева фурнітура складується в ящики, сітки пов’язані в рулони, каркаси, профілі розміщують по довжині.
  • Для перевезення віконних склопакетів, монтажних плит потрібні спецавтомобілі.

Рекомендації  для клієнтів, яких цікавить перевезення будматеріалів

Приймаючи замовлення, менеджери «Інка-Транс» (https://inka-trans.ua/vantazhni-perevezennia-kyiv/) завжди уточнюють вид вантажу та його приблизну кількість. Назвіть співробітнику ці дані, згадайте про негабарити (за наявності). Якщо ви вирішите замовити ГАЗель, а насправді знадобиться великий автомобіль середньої тоннажності, то доведеться заплатити за помилковий виклик машини або транспортувати лише частину будматеріалів.

У випадку, коли заповнення автомобіля здійснюватиметься окремо вантажним пристроєм, подбайте про наявність на місці прийому автокрана або під’їзної лебідки.

Будматеріали з доставкою по Києву

Щоб розрахувати вартість доставки, уточніть вихідну та кінцеву точку шляху. Переміщення столицею рахується згідно тарифу, а виїзд за місто визначається кількістю пройдених в обидва боки кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook