Автопоради Статті

Особливості та переваги автовикупу автомобіля

Особливості та переваги автовикупу автомобіля

Оформлення продажу машини вважається угодою, знайомою практично кожному автовласнику. Від застарілої техніки намагаються позбутися водії, які мріють придбати новішу модель транспортного засобу.

Часто увагу людей привертають нові марки машин, які відрізняються красивим зовнішнім виглядом та потужними показниками. Щоб купити такий автомобіль, іноді потрібно чимало грошей. Частину з них можна отримати, продавши наявний засіб пересування.

Оформлення купівлі-продажу машини вважається досить клопітною справою. Вона вимагає проходження різноманітних експертиз, а також збору цілого пакету документів. Процедура значно спрощується за допомогою спеціалізованих компаній, таких як “EXPRESS VYKUP”- https://expressvykup.com.ua/, що займаються скупкою автомобілів, незалежно від їх марки, моделі та технічного стану в Києві та по всій Україні.

Автовикуп – вигідна угода для власників машин, які постраждали у ДТП

Особливо часто власників транспортних засобів приваблює викуп автомобілів після ДТП. Позбутися пошкодженого автомобіля самостійно досить складно. Мало хто з покупців зверне увагу на техніку, що втратила керування та зовнішню привабливість. Фінансові витрати на проведення ремонту навряд чи окупляться одержаними за продаж коштами.

У спеціалізованій компанії можна продати транспортний засіб із будь-якими технічними неполадками. Гроші власнику пошкодженої машини виплачуються протягом кількох годин. Попередня сума встановлюється професійним оцінювачем. Вона залежить від року випуску автомобіля та його технічного стану.

Щоб оформити викуп машини необхідно передати менеджеру компанії максимально повну інформацію про транспортний засіб. Усі турботи зі збору необхідних документів та оформлення нотаріальної угоди беруть на себе відповідальні співробітники фірми.

Терміновий викуп автомобільного транспорту

Власникам легкових машин часто доводилося бачити оголошення: терміново та дорого викупимо авто у Києві. Така послуга гарантує вирішення всіх питань щодо продажу транспортного засобу та отримання грошей протягом одного робочого дня. Процедура проведення термінового автовикупу має багато позитивних моментів. Головними з яких вважаються:

  • Оперативність проведення операції.
  • Прозорість та юридична чистота нотаріальної угоди.
  • Економія часу власника автомобіля.
  • Безкоштовне здійснення діагностики та оцінювання транспортного засобу.

Чи можна провести угоду з автовикупу з кредитними машинами

Будь-який автомобіль належить до групи дорогих товарів. Для придбання якого багато користувачів оформляють кредит через банківські установи. Під час продажу таких машин у споживачів завжди виникають певні проблеми. Спеціалізовані компанії працюють і з транспортними засобами, пов’язаними з кредитними зобов’язаннями. Вони приймають зобов’язання з виплати необхідної суми кредитору.

Для кредитних транспортних засобів не виключається терміновий викуп. Клієнти можуть розраховувати на отримання різниці між встановленою вартістю машини та сумою, яка становить банківський борг. При оформленні автовикупу власники транспорту зобов’язані пред’явити паспорт, документацію на право володіння ТЗ, а також договір позики, складений з фінансовою установою. Кредитна техніка оцінюється співробітниками компанії, що займається скуповуванням автомобілів, на загальних умовах.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook