Автопоради Статті

Автотранспортні вантажні перевезення 2021: бізнес, карантин, ціни

Автотранспортні вантажні перевезення 2021: бізнес, карантин, ціни

Під час карантинних обмежень в сфері автотранспортних перевезень відбулися істотні перетворення. У цій статті розповідаємо, як сьогодні розвиваються вантажоперевезення в Україні, як змінилися види послуг і динаміка доставок, що впливає на формування ціни на вантажні перевезення.

Що буде з тарифами: як правильно розрахувати вартість вантажоперевезень

Українські перевізники заявляють про зростання тарифів на вантажні перевезення – ціна за км неминуче збільшиться. Це пояснюється загальною ситуацією в країні, подорожчанням цін на паливо, розширенням кількості автотранспортних засобів, які обкладаються податком. З 2021 року запроваджена плата за проїзд на шести важливих концесійних трасах, які з’єднують між собою 10 областей України.

Автоперевізників, які порушують габаритно-вагові нормативи вантажних перевезень, очікують збільшення штрафів. В даний час в Україні працюють 6 спеціальних терміналів для виміру перевантаження безпосередньо під час руху. До кінця поточного року буде встановлено ще 50 таких комплексів і 100 одиниць в наступному році. Ваговий контроль вантажоперевезень в Києві вже діє на в’їзді в столицю.

Як працюють вантажоперевезення в умовах карантину

На тлі загальних економічних проблем в сфері автомобільних перевезень ніби відкрилося друге дихання. З’явилися нові види послуг з доставки різних товарів. Можна без проблем знайти машину будь-якої вантажопідйомності і комплектації. Пропозиції на ринку можна побачити, зокрема, тут. Однак, в найбільш вигідних умовах виявилися великі автотранспортні компанії з великим досвідом роботи. У складній ситуації залізничні та водні вантажоперевезення. Авіаперевізники справедливо побоюються другого локдауну.

Бізнес вантажоперевезень в Україні – перспективи

Зросла популярність вантажоперевезень як прибуткового бізнесу. У цій ситуації вигідно відкрити власний бізнес перевезень. Потрібно знати, як зробити ліцензію на вантажні перевезення, відкрити коди економічної діяльності. Проблему, де знайти замовлення на вантажоперевезення, можна вирішити шляхом укладання договору з розкрученими перевізниками – отримувати у нього замовлення і заробляти.

Багато користувачів, які раніше остерігалися робити замовлення через інтернет, сьогодні запросто оформляють доставку продуктів, товарів, користуються сервісом виклику вантажного таксі. Безсумнівно, оцінюють якість послуг, що надаються, порівнюють надійність і безпеку. А, значить, у початківців перевізників є реальні можливості для створення власної клієнтської бази.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook