Автопоради Статті

Безпомилковий вибір: Автозапчастини бувають різними

Безпомилковий вибір: Автозапчастини бувають різними

Сьогодні, автомобіль являє собою невід’ємну складову життя людини. З його допомогою кожен з нас може стати мобільнішим, і як наслідок, ефективнішим. Тому переваги автомобіля як засобу для вирішення найрізноманітніших завдань не можна поставити під сумнів.

У той же час, деякі аспекти, пов’язані з роботою транспортних засобів, можуть бути досить неприємні, зокрема, якщо мова йде про ремонт авто, та покупку автозапчастин. І тут виникає основна проблема, для вирішення якої настійно рекомендуємо користуватися послугами перевірених інтернет-магазинів-autopitstop.com.ua, які реалізують оригінальні автозапчастини.

Питання ремонту автомобіля завжди було важливою і надзвичайно актуальною темою. Дуже багато залежить від популярності тієї чи іншої марки транспортного засобу. Якщо машина популярна, то все добре, а якщо не дуже – то відшукати необхідні комплектуючі досить складно.

Більш того, часто витрати, пов’язані з самою процедурою ремонту іноземного авто будуть вище, ніж аналогічні витрати на вітчизняний транспорт. Саме з цієї причини багато хто з автовласників, намагаючись заощадити на ремонті своєї машини, купляють неоригінальні автозапчастини.

А продавці, нітрохи не соромлячись, розповідають, що всі подібні деталі високої якості і нітрохи не гірше оригінальних. Очевидно, що підсумок подібного придбання може бути вельми сумним – експлуатаційні якості транспортного засобу знижуються, поїздка стає менш безпечною, гаманець власника транспортного засобу також страждає (він змушений витрачатися на ще один ремонт).

По суті справи, тільки ті компанії, які виробляють оригінальні автозапчастини, готові гарантувати, що їх продукція буде якісною, а технічний її стан ідеальним.

Пам’ятайте, всі автозапчастини можна поділити на три основні групи:

1) Оригінальні автозапчастини – комплектуючі, які використовуються безпосередньо компанією-виробником (наприклад  Audi, BMW, Toyota, та інш.) в ході складання авто безпосередньо на складальному контейнері. Такі автозапчастини виробляються як на самому заводі, так і на замовлення на інших заводах – в будь-якому випадку, стовідсоткову якість комплектуючих гарантовано. Оригінальні автозапчастини мають ряд важливих переваг – тривала експлуатація, висока якість, ідеальне поєднання саме з вашим транспортним засобом. Безсумнівний недолік подібних запчастин – висока ціна.

2) Неоригінальні автозапчастини – комплектуючі, які виготовляються не виробником і не на замовлення, а за ліцензією, придбаної у виробника.

Як правило, найкраще, якщо і купувати неоригінальні автозапчастини, то ті, які і так необхідно періодично міняти (витратні матеріали, фільтри, амортизатори, ремені, деталі для кузова і т.п.). Переваги неоригінальних автозапчастин – в нижчій ціні в порівнянні з оригінальними, недолік – різна якість комплектуючих даного типу (можуть попастися такі, які нітрохи не поступляться оригінальним; а можуть бути – істотно гірше).

3) Контрактні автозапчастини – комплектуючі, які були зняті після розбирання авто. Як правило, ресурс таких автомобілів до кінця не вироблений, особливо якщо мова йде про машини, які експлуатувалися за кордоном (дороги там кращі, а техобслуговування більш якісне). Вартість таких автозапчастин буде нижче, ніж чим оригінальних, а якість безпосередньо залежить від того, яка саме частина ресурсу автозапчастин вже витрачена.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook