Автопоради Статті

Виклик евакуатора: нюанси і особливості

Виклик евакуатора: нюанси і особливості

Ситуації на дорогах бувають настільки непередбачуваними, що в будь-який момент, коли ви найменше цього очікуєте, може статися ДТП, або ваш автомобіль зламається. Якщо немає можливості доїхати до найближчого сервісу (при складних пошкодженнях, проколі відразу декількох коліс), це означає, не обійтися без такої послуги, як евакуація автомобіля.

Спеціальний транспорт приїде на місце поломки або аварії, фахівці завантажать ваш автомобіль на евакуатор і доставлять його за потрібною адресою.

Як працює служба евакуації автомобілів?

Для виклику евакуатора – https://evakuator24.kiev.ua/borshchagovka/ буде потрібно всього декілька хвилин. Потрібно лише набрати телефоний номер компанії, яка надає даний вид послуг. Назвати адресу і модель вашого автомобіля. В середньому на приїзд евакуатора йде від 30 хвилин до 1 години в залежності від ситуації на дорозі. При наявності у вас документів оформлення угоди можливо на місці, і доставка автомобіля буде можлива за вказаною адресою без вашої присутності.

Переваги використання спеціалізованого евакуатора

Однією з головних переваг використання евакуатора є обережність і акуратність транспортування пошкодженого авто. Автомобіль доставлять саме в тому вигляді, в якому він буде переданий водієві евакуатора. Транспортування можливо методом як повного, так і часткового навантаження, а також зчіпкою-буксируванням. Який саме метод вибрати, співробітники компаній вирішують на місці, виходячи з ситуації, що склалася, та технічного стану пошкодженого автомобіля.

Які автомобілі можуть бути евакуйовані?

Компанії, які надають дані послуги, зазвичай виконують евакуацію легкових автомобілів, також можливе одночасне транспортування відразу декілька машин на автовізі, або евакуаторі з причепом.

Більш складною процедурою є евакуація вантажних машин. Для цього потрібна спеціальна транспортувальна та вантажна техніка, а також особливі навички повинні бути і у водіїв.

У компанії «EVAKUATOR24.KIEV.UA» ви можете замовити наступні послуги:

  • термінову евакуацію позашляховика, легкового і вантажного транспорту, в тому числі мікроавтобусів;
  • технічну допомогу з доставкою машини до найближчого або обраного клієнтом сервісу;
  • евакуацію після ДТП на штрафмайданчик, а також повернення зі штрафмайданчика за дорученням господаря;
  • евакуацію на певний день за попереднім дзвінком (наприклад, в гараж).

Переваги замовлення евакуації автомобіля в Києві у «EVAKUATOR24.KIEV.UA»:

  • Робота 24 години на добу;
  • Виїзд в будь-яку точку Києва та Київської області;
  • Оперативне прибуття на місце;
  • Обережна робота співробітників – навантаження, транспортування і розвантаження виконуються дуже акуратно;
  • Сучасний автопарк маніпуляторів і евакуаторів;
  • Демократичні ціни на послуги.
Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook