Автоновини

Kia представить в Лос-Анджелесі новий компактний кросовер

Kia представить в Лос-Анджелесі новий компактний кросовер
Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала тизер нового компактного кросовера, прем`єра якого відбудеться 20 листопада в рамках автосалону в Лос-Анджелесі. Передбачається, що на мотор-шоу дебютує модель Seltos для північноамериканського ринку.

Вперше Kia Seltos був представлений в червні 2019 року на спеціальному заході в індійському Делі. Модель, яка розташувалася в лінійці між кросоверами, Soul і Sportage, зможе конкурувати з Hyundai Creta. Seltos побудований на модульній платформі K2, яку вже використовували на сімействі Ceed і Soul нового покоління.

За попередніми даними, в Україні продажі Kia Seltos стартують в першій половині 2020 року. У моторну гамму кросовера увійде дволітровий бензиновий атмосферник, що видає 149 к.с. і 180 Нм крутного моменту, а також 1,6-літрова «турбочетвірка» потужністю 177 сил (265 Нм). Трансмісії – семидіапазонний «робот» з двома зчепленнями і варіатор. Автомобіль буде доступний як з переднім, так і з повним приводом.

Вже в базовій версії автомобіль отримає клімат-контроль, камеру заднього виду, задні датчики паркування і систему допомоги при парковці. «Старші» версії укомплектують проекційним дисплеєм, адаптивним круїз-контролем, системою автоматичного гальмування при виявленні перешкоди, системою утримання в смузі руху і системою контролю мертвих зон.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook