Автоновини

Новий універсал Subaru розсекретили до прем’єри

Новий універсал Subaru розсекретили до прем'єри
Фото: Carscoops

Фотографії універсалу Subaru Levorg нового покоління витекли в Мережу. Знімки, на яких автомобіль представлений без камуфляжу, були опубліковані виданням Carscoops. Офіційна прем’єра машини повинна відбутися на автосалоні в Токіо, який відкривається 23 жовтня. На мотор-шоу буде показаний концепт майбутнього універсала.

Судячи зі знімків, Levorg наступного покоління отримає риси Viziv Tourer, який був представлений на автосалоні в Женеві в минулому році. Зокрема, універсал оснастять схожою гексагональною решіткою радіатора і великими крилами. Також універсал укомплектують повітрозабірником на капоті і новими фарами.

В основу Levorg ляже нова модульна архітектура SGP, яка вже використовується в нових Impreza і XV. Також новинка отримає фірмовий набір електронних «помічників» EyeSight, в який увійде активна система утримання автомобіля в займаній смузі, функція стеження за втомою водія, а також система контролю «мертвих» зон.

Про двигуни товарного універсалу поки немає даних. Нинішній Subaru Levorg укомплектований 1,6-літровим бензиновим наддувним агрегатом потужністю 170 кінських сил. Також доступний 2.0-літровий мотор з віддачею 300 кінських сил. Обидва двигуни працюють з варіатором і повним приводом.

Крім того, Subaru покаже в Токіо спеціальну версію седана WRX STi під назвою EJ20 Final Edition. Цим автомобілем японська марка попрощається зі знаменитим двигуном EJ20, випуск якого скоро буде припинено. Також на стенді Subaru в Токіо буде концептуальний кросовер Viziv Adventure, позашляховик XV Advance і оновлений хетчбек Impreza Sport.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook