Автоновини

Кросовер Toyota C-HR отримав спортивну версію від Gazoo Racing

Кросовер Toyota C-HR отримав спортивну версію від Gazoo Racing
Фото: Toyota

Компанія Toyota представила спортивну модифікацію компактного кросовера C-HR, доопрацюванням якого займалися фахівці гоночного підрозділу Gazoo Racing. Автомобіль отримав як стилістичні, так і технічні зміни.

Кросовер обзавівся модернізованою підвіскою з новими пружинами, амортизаторами і стабілізаторами поперечної стійкості. Крім того, інженери збільшили жорсткість кузова, посиливши днище, а також перенастроїли рульове управління.

Що стосується зовнішності, то Toyota C-HR отримав новий передній бампер з низьким повітрозабірником, збільшені протитуманні фари, емблеми «GR Sport» на радіаторній решітці, двері багажника і передніх крилах, а також особливі 19-дюймові алюмінієві колісні диски. У салоні з’явилося спортивне рульове колесо, обтягнуте шкірою, спортивні сидіння з сріблястою прострочкою та алюмінієві накладки на педалях.

Силові агрегати залишилися без змін. На японському ринку Toyota C-HR GR Sport доступний з 1,2-літровим мотором потужністю 115 сил, а також з гібридною силовою установкою на базі, 1,8-літрового двигуна і електромотора, які в сумі видають 112 кінських сил.

Нагадаємо, в Україні кросовер Toyota C-HR пропонують з 1,2-літровим турбомотором, що видає 116 к. с., або з дволітровим атмосферником потужністю 148 сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або варіатор. Ціни на автомобіль стартують з позначки 642 970 грн. (з урахуванням діючих акцій і знижок).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook