Автоновини

Toyota представила 2,5-метровий електрокар

Toyota представила 2,5-метровий електрокар
Фото: Toyota

Компанія Toyota представила двомісних електричний автомобіль під назвою BEV. Довжина новинки становить всього 2490 мм, ширина – 1290 мм, а висота – 1550 міліметрів. Таким чином новий автомобіль виявився компактніше, наприклад, Smart ForTwo.

Технічні характеристики BEV поки не називаються. За попередніми даними, без підзарядки машина може проїхати близько 100 кілометрів. Максимальна швидкість електрокара становить 60 км на годину. У компанії вважають, що таких показників цілком вистачить для щоденних комфортних поїздок по місту.

Очікується, що новинка отримає дві версії – стандартну і призначену для ділових поїздок, У другому випадку BEV обладнають спеціальним розкладним столиком для зручної роботи на планшеті.

Toyota представила 2,5-метровий електрокар

Офіційна прем’єра електрокара відбудеться на автосалоні в Токіо, який пройде в кінці жовтня нинішнього року. Автомобіль обов’язково отримає серійну версію. Точні дати запуску продажів BEV поки невідомі.

На початку жовтня компанія Toyota розсекретила прототип водневого седана Mirai другого покоління, назва якого в перекладі з японської означає «майбутнє». Автомобіль побудований на новій задньопривідній платформі TNGA-N. У компанії розповіли, що запас ходу на одній заправці у новинки збільшиться на 30% в порівнянні з попередником.

Toyota представила 2,5-метровий електрокар

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook