Автоновини Військова техніка

Творці «Хаммера» перетворили Jeep Gladiator в армійський всюдихід

Творці «Хаммера» перетворили Jeep Gladiator в армійський всюдихід

Американська компанія AM General, відома по військовому позашляховику Humvee і його «громадянської» версії Hummer H1, розробила армійську модифікацію пікапа Jeep Gladiator. Прем’єра автомобіля відбулася в рамках виставки озброєнь AUSA-2019.

Представлена версія легкого тактичного автомобіля Jeep Gladiator XMT призначена для служби у військах зв’язку. При цьому розробник зазначив, що вони можуть обладнати автомобіль іншими різними компонентами армійських стандартів, тому пікап можна перетворити, наприклад, в мобільний командний пункт або на машину для перевезення особового складу.

Поки AM General вивчатиме інтерес потенційних клієнтів до подібного автомобілю. У разі появи замовлень поставки військового всюдихода на базі «Гладіатора» можуть початися вже в другій половині наступного року. Пікап буде запропонований як з бензиновим, так і з дизельним мотором.

Творці «Хаммера» перетворили Jeep Gladiator в армійський всюдихід

Раніше повідомлялося, що компанія Jeep веде випробування екстремальної модифікації моделі Gladiator, яка може отримати назву Hercules. Такий автомобіль буде відрізнятися від звичайного «Гладіатора» збільшеним дорожнім просвітом і капотом зміненої форми, під яким встановлять мотор потужністю близько 500 кінських сил.

Стандартний Jeep Gladiator, побудований на базі позашляховика Wrangler нового покоління, оснащений 289-потужним шестициліндровим бензиновим мотором об’ємом 3,6 літра. Крім того, доступний трилітровий турбодизель потужністю 264 кінські сили. Обидва агрегати працюють в парі з восьмиступінчастим «автоматом».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook