Автоновини

Новий Land Rover Defender отримає функцію дистанційного керування

Новий Land Rover Defender отримає функцію дистанційного керування
Фото: Land Rover

Land Rover веде розробку спеціальної системи для нового Defender, за допомогою якої автомобілем можна буде керувати дистанційно – перебуваючи поза його кабіни. Про це повідомляє Autocar.

Нова функція призначена для використання на важкому бездоріжжі. Вона допоможе водієві долати складні перешкоди і маневрувати в обмеженому просторі з набагато більшою точністю, ніж за кермом.

За словами головного інженера проекту Стюарта Фріта, архітектура нового Defender була спочатку розроблена з урахуванням застосування такої технології. Фахівець відзначив, що, не дивлячись на безліч допоміжних систем і «розумну» електроніку, можливість дистанційного контролю позашляховика стане незамінною функцією в складних умовах.

Land Rover Defender нового покоління дебютував 10 вересня на Франкфуртському автосалоні. Наступник знаменитої моделі, що протрималася на конвеєрі близько 70 років, залишився без рамної конструкції і механічної коробки передач.

Позашляховик отримав несучий кузов на основі алюмінієвого монокока, а також повністю незалежну підвіску і постійний повний привід. Дорожній просвіт склав 291 міліметр. Позашляховик з’явиться в продажу в чотирьох модифікаціях: бензиновій, гібридній і двох дизельних. Потужність – від 200 до 400 кінських сил. Всі мотори працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою ZF і двохдіапазонною роздавальною коробкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook