Автоновини

В Jaguar підтвердили випуск «зарядженого» електрокара I-Pace

В Jaguar підтвердили випуск «зарядженого» електрокара I-Pace

Компанія Jaguar веде розробку «зарядженої» модифікації свого першого електричного кросовера I-Pace, який отримає позначення SVR. Про це виданню Autocar розповів керівник підрозділу Special Vehicle Operations (SVO) Майкл ван дер Занде, який відповідальний за створення спортивних і спеціальних версій моделей Jaguar Land Rover.

На даний момент Jaguar вже випустив особливий варіант I-Pace під назвою eTrophy. Такі автомобілі беруть участь в однойменній гоночній серії, яка є змаганням підтримки чемпіонату електричних болідів Formula E.

Від стандартної моделі I-Pace eTrophy відрізняється аеродинамічним обвісом з фіксованим заднім антикрилом і заднім дифузором, а також переналаштованою підвіскою і каркасом безпеки. При цьому силова установка змінам не піддалася. Як очікується, агрегати «зарядженого» варіанту SVR отримають надбавку в потужності і більш місткі батареї.

Нагадаємо, стандартний Jaguar I-Pace укомплектований двома електричними агрегатами, які в сумі видають 400 к. с. і 696 Нм крутного моменту. Автомобіль може прискорюватися до 100 км / год за 4,8 с, а його максимальна швидкість примусово обмежена 200 км на годину. Мотори харчуються від комплекту літій-іонних батарей на 90 кВт · год, що забезпечують запас ходу в 470 км (по циклу WLTP).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook