Автоновини Франкфурт-2019

Cupra представила спортивний кросовер з трьома електромоторами

Cupra представила спортивний кросовер з трьома електромоторами
Фото: Cupra

Новий іспанський бренд Cupra, раніше колишній підрозділ марки Seat, представив свій перший повністю електричний автомобіль – концептуальний кросовер Tavascan. Публічна прем’єра новинки відбудеться в рамках Франкфуртського автосалону.

Cupra Tavascan укомплектований трьома електричними агрегатами, один з яких розташувався на задній осі і два – на передній. Двигуни, які в сумі розвивають 306 к. с., харчуються від комплекту літій-іонних акумуляторів. Кросовер здатний набирати першу “сотню” за 6,5 с, а його максимальний заявлений запас ходу складає 450 кілометрів.

Що стосується зовнішності, то відмінними рисами новинки стали фірмовий підсвічуємий логотип, незграбні блоки світлодіодних денних ходових вогнів, а також турбінообразні 22-дюймові колісні диски.

У салоні встановили два великих дисплея. Один монітор діагоналлю 12,3 дюйма являє собою повністю цифрову приладову панель, праворуч від якої розташований 13-дюймовий екран мультимедійного комплексу.

Cupra представила спортивний кросовер з трьома електромоторами

Нагадаємо, першим повністю самостійним автомобілем бренду Cupra став концептуальний купе-кросовер Formentor, показаний навесні на Женевському автосалоні.

Cupra Formentor оснастили гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від електромережі, до складу якої увійшли бензиновий турбомотор, електричний двигун, комплект батарей і роботизована коробка передач з двома зчепленнями. Сумарна віддача агрегатів склала 250 кінських сил. Виключно на електричній тязі автомобіль здатний проїхати до 50 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook