Автоновини

Еволюцію Lamborghini Aventador показали в шестихвилинному ролику

Еволюцію Lamborghini Aventador показали в шестихвилинному ролику
Фото: Lamborghini

На YouTube-каналі Cars Evolution опублікували нове відео, присвячене історії знаменитих моделей. На цей раз в шестихвилинному відео показали еволюцію і всі модифікації суперкара Lamborghini Aventador.

Перший Lamborghini Aventador був випущений в 2011 році. Автомобіль оснастили 6,5-літровим атмосферним мотором V12 потужністю 700 к. с., який дозволяв купе розганятися до 350 км на годину. Двома роками пізніше з’явився унікальний Aventador J, який заради зниження маси залишили без даху, вітрового скла, аудіосистеми і кліматичної установки.

Ще однією знаменитою модифікацією моделі став суперкар Veneno з кузовом з вуглепластика. Всього було випущено 12 таких автомобілів – три купе і дев’ять родстерів вартістю 4 млн і 4,5 млн доларів відповідно.

Нарешті, в 2018 році була представлена ??хардкорна версія SVJ (SuperVeloce Jota), укомплектована 770-потужним двигуном. Суперкар здатний набирати першу “сотню” за 2,8 с, а його максимальна швидкість перевищує 350 км на годину. Саме цьому автомобілю належить рекорд «Північної петлі» «Нюрбургринга» серед серійних машин. Влітку 2018 року італійський суперкар пройшов німецьку трасу за 6 хвилин і 44,97 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook