Автоновини

Audi показала 600-потужний універсал RS6 Avant нового покоління

Audi показала 600-потужний універсал RS6 Avant нового покоління
Фото: Audi

Компанія Audi представила «заряджений» універсал RS6 Avant нового покоління, який отримав 600-потужний двигун. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться у вересні в рамках Франкфуртського автосалону, а його українські продажі стартують в 2020 році.

Новий Audi RS6 Avant оснастили чотирилітровим мотором V8 з двома турбінами, що працює разом з стартер-генератором і 48-вольтовою бортовою електромережею за схемою «м’який гібрид». Двигун розвиває 600 к.с. і 800 Нм крутного моменту, що на 40 сил і 100 Нм більше віддачі агрегату попередника.

Мотор поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою постійного повного приводу Quattro. Універсал здатний набирати першу “сотню” за 3,6 сек. (на 0,3 сек. швидше попередника), а його максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину.

З опціональним пакетом Dynamic Package електронний обмежувач перенесуть на позначку 280 км / год, а при замовленні автомобіля з Dynamic Package Plus максимальна швидкість зросте до 305 км на годину. Універсал також можна оснастити механічним міжосьовим диференціалом, здатним в разі необхідності перекидати до 70% і 85% крутного моменту на передню і задню вісь відповідно.

Вперше в список стандартного оснащення Audi RS6 Avant увійшла адаптивна пневматична підвіска. Крім того, базовий автомобіль укомплектований активним заднім диференціалом і повнокерованим шасі з повертаючими задніми колесами для збільшення стабільності на високих швидкостях і маневреності на невеликих.

За додаткову плату доступна фірмова система Dynamic Ride Control з регульованими амортизаторами з електронним управлінням, а також функція контролю вектора тяги.

Інтер’єр в цілому запозичений у стандартного універсала A6 Avant нового покоління. Його головні особливості – повністю цифрова приладова панель діагоналлю 12,3 дюйма, а також два великих центральних сенсорних дисплея.

Європейські продажі нового Audi RS6 Avant стартують на початку 2020 року а до України універсал добереться в другому кварталі 2020 року. Ціни на новинку оголосять пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook