Автоновини

Jaguar Land Rover розробить тривимірний проекційний дисплей

Jaguar Land Rover розробить тривимірний проекційний дисплей
Фото: Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover (JLR) веде розробку проекційного дисплея нового покоління, який зможе виводити різні дані перед водієм в режимі реального часу. Крім того, технологія, призначена для майбутніх автономних автомобілів, яка дозволить пасажирам дивитися фільми в 3D.

Розроблюваний тривимірний дисплей буде здатний проектувати різні попередження широкого ряду систем безпеки і підказки навігатора. Плюс до всього технологія здатна допомагати водієві в умовах обмеженої видимості, додаючи глибини зображенню за допомогою доповненої реальності, проектуючи оповіщення ніби прямо на дорогу.

Згідно з проведеними в Німеччині дослідженням, стереоскопічні тривимірні дисплеї дозволяють поліпшити реакцію водія на спливаючі інструкції і швидше приймати правильні рішення.

Надалі система буде застосовуватися на безпілотних автомобілях і дозволить пасажирам дивитися кіно в 3D. Вона зможе відстежувати рухи голови і очей, щоб скоригувати зображення необхідним чином. При цьому для перегляду не буде потрібно спеціальних окулярів.

Jaguar Land Rover розробить тривимірний проекційний дисплей

Раніше повідомлялося, що Jaguar Land Rover (JLR) веде розробку нової системи, покликаної покращувати самопочуття водія під час поїздки. Штучний інтелект, який базується на технології контролю втоми нового покоління, зможе визначати настрій автомобіліста і на основі отриманих даних активувати ті або інші функції в салоні.

Інформація надходитиме з камери і біометричних датчиків, після чого комп’ютер проаналізує стан водія і застосує необхідні настройки. Залежно від виразу обличчя електроніка зможе підібрати необхідну температуру, потрібний рівень освітлення і вибрати відповідну композицію з плей-листа.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook