Автоновини

Mazda приступила до тестів першого електрокара

Mazda приступила до тестів першого електрокара

Компанія Mazda почала дорожні випробування своєї першої повністю електричної моделі. Шпигунські знімки автомобіля, що не має патрубка випускної системи, були зроблені в Норвегії і розміщені на сайті Electrek.

Фотограф, який зробив знімки, також зазначив, що машина під час їзди видавала характерний звук, властивий машинам з електричними силовими установками. Що стосується самого автомобіля, то він нагадує закамуфльований кросовер CX-5.

Раніше повідомлялося, що компанія Mazda представить першу серійну електричну модель в наступному році. При цьому передбачається, що це буде самостійний автомобіль, а не «зелена» версія вже існуючої машини. За попередніми даними, технології та системи, які будуть використані в електродвигуні, розроблять спільно з компанією Denso.

Mazda також сконцентрується на створенні гібридів з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі. Силова установка буде розроблена на базі одного з двигунів нового сімейства SkyActive-X. В такому моторі паливно-повітряна суміш може займатися в циліндрі в процесі стиснення, як це відбувається в дизельних силових агрегатах.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook