Автоновини Тюнінг

Тюнери випустили 800-потужну Ferrari 488 Pista

Тюнери випустили 800-потужну Ferrari 488 Pista
Фото: Novitec

Тюнінг-ательє Novitec представило доопрацьовану версію найпотужнішого суперкара Ferrari з двигуном V8 – 488 Pista. Завдяки модернізації автомобіль став значно потужнішим і швидким.

Фахівці перепрограмували електронний блок управління 3,9-літрової твін-турбо «вісімки», в результаті чого віддача мотора підвищилася з 720 к. с. і 770 Нм крутного моменту до 800 к. с. і 896 ньютон-метрів. Суперкар здатний набирати першу “сотню” за 2,7 сек., що на 0,15 сек. швидше стандартного автомобіля. Максимальна швидкість зросла на 5 км / год – до 345 км на годину.

Крім того, купе отримало новий кузовний обвіс з композитних матеріалів, спеціально оптимізований в аеродинамічній трубі. У числі нових елементів: передній і задній спойлер, а також корпуси зовнішніх дзеркал з карбону.

Нарешті, суперкар обзавівся новими колесами діаметром 21 і 22 дюйма спереду і ззаду відповідно, модернізованою підвіскою із заниженим на 35 мм дорожнім просвітом, а також спеціальною гідравлічною системою, що дозволяє в разі потреби збільшувати кліренс в області передніх коліс на 40 міліметрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook