Автоновини

Renault Duster отримав новий мотор

Renault Duster отримав новий мотор
Фото: Dacia

Компанія Renault оснастила кросовер Duster новим мотором. Європейська версія автомобіля отримала 1,0-літровий бензиновий турбомотор з трьома циліндрами. Потужність агрегату становить 100 к. с. і 160 Нм крутного моменту. Цей двигун прийшов на зміну 1,6-літровому атмосфернику з віддачею 115 к. с. і 156 Нм крутного моменту.

З новим мотором Duster розганяється до 100 км / год за 12,5 секунди. Середня витрата палива складає 5,6 літра бензину на 100 км шляху. Двигун працює спільно з 5-ступінчастою «механікою». Новий агрегат встановлюється виключно на передньопривідні кросовери.

Чи з’явиться новий мотор в Україні, не повідомляється. У нашій країні Duster пережив рестайлінг в лютому нинішнього року. Автомобіль отримав нове рульове колесо і мультимедіа. Серед моторів: бензинові агрегати об’ємом 1,6 і 2,0 літра потужністю 114 і 143 сили відповідно, а також 1,5-літровий 109-потужний дизель.

Покупцям Duster доступний спеціальний мобільний додаток під назвою R & Go. Завдяки йому водій завжди може визначити знаходження своєї машини після парковки і виключення аудіосистеми. За допомогою смартфона тепер можна дізнатися про пройдену відстань, час в дорозі і споживанні палива.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook