Автоновини

Bentley випустить автомобіль вартістю понад один мільйон доларів

Bentley випустить автомобіль вартістю понад один мільйон доларів

Компанія Bentley випустить ексклюзивний надрозкішний автомобіль, вартість якого перевищить один мільйон фунтів стерлінгів (приблизно 1,26 млн доларів). Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Autocar.

У розробці новинки візьмуть участь фахівці придворного ательє Mulliner, а її тираж не повинен перевищити 10 примірників. Подробиць про автомобіль поки немає, проте відомо, що новинка буде мати «багато відсилань до коріння британської марки», тому її оснастять традиційним двигуном внутрішнього згоряння, а не гібридною силовою установкою.

Влітку 2019 року компанія Bentley представить седан Flying Spur третього покоління, який стане першою моделлю британської марки з повнокерованим шасі. На високих швидкостях задні колеса будуть повертатися в одну сторону з передніми, що підвищить стабільність автомобіля, а на невеликих – в протилежну, що збільшить маневреність.

В основу Bentley Flying Spur ляже модульна платформа MSB, яка використовується, наприклад, на Porsche Panamera і на новій Bentley Continental. За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде твін-турбомотор V8, а також шестилітровий агрегат W12, який на Continental GT видає 635 кінських сил.

Плюс до всього буде доступний підключаємий гібрид. Сумарна потужність агрегатів такого седана складе 410 кінських сил. Запас ходу виключно на електротязі не перевищуватиме 50 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook