Автоновини

Skoda показала оновлений Superb на відео

Skoda показала оновлений Superb на відео
Фото: Skoda

Skoda опублікувала новий тизерний відеоролик оновленого Superb. Судячи з нього, вперше модель отримає вседорожню модифікацію Scout. Така версія буде доступна для покупки тільки в кузові універсал. Також на відео можна побачити розкішну модифікацію Superb під назвою Laurin & Klement.

Крім універсала новинка буде доступна для покупки в кузові ліфтбек. Рестайлінговий Superb вперше отримає світлодіодні матричні фари. Також машину укомплектують світлодіодними протитуманними фарами і модернізованими фарами з динамічним покажчиком повороту в стилі Kamiq. Крім того, рестайлінговий Superb отримає систему Coming / Leaving Home. Ця функція включає фари і ліхтарі на нетривалий час після замикання, або відмикання автомобіля за допомогою брелока.

Також від дорестайлінгової машини Superb буде відрізнятися агресивними бамперами і новою решіткою радіатора. Судячи з раніше опублікованих шпигунських фотографій, в салоні оновленого Superb встановлять нову приладову панель і великий дисплей мультимедійної системи. Ряд систем безпеки новинка запозичить у Passat.

За неофіційними даними, машину можна буде придбати з новим 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим турбоагрегатом з функцією відключення двох циліндрів при невеликих навантаженнях. Крім цього в Європі новинку запропонують з гібридною силовою установкою. До її складу увійде 1,4-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами і електромотор. Потужність такої версії автомобіля складе 220 кінських сил. На одній електротязі машина зможе проїхати близько 55 кілометрів.

Офіційна прем’єра новинки відбудеться в кінці травня на чемпіонаті світу з хокею в Братиславі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook