Автоновини

Hyundai приступив до тестів спортивного хетчбека i20

Hyundai приступив до тестів спортивного хетчбека i20
Фото: Motor1

Компанія Hyundai почала дорожні випробування «зарядженої» N-модифікації компактного хетчбека i20. Перші шпигунські фотографії тестового прототипу хот-хетча опублікувало видання Motor1.

Про те, що Hyundai тестує саме спортивний варіант моделі, кажуть здвоєні патрубки випускної системи, занижений дорожній просвіт, збільшені колеса, а також посилені гальмівні механізми з супортами червоного кольору.

Не виключено, що Hyundai i20 N оснастять 1,6-літровим наддувним мотором, який, наприклад, на Kia Ceed GT видає 200 кінських сил. Двигун буде працювати в парі з шестиступінчастою “механікою” або з семидіапазонним «роботом».

Hyundai приступив до тестів спортивного хетчбека i20

На даний момент Hyundai вже випускає «заряджену» версію старшого хетчбека i30. Він оснащується дволітровою турбірованною «четвіркою», яка доступна в двох стадіях форсування і з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Базовий варіант розвиває 250 к. с. і 353 Нм крутного моменту. Такий хот-хетч здатний розганятися з місця до 100 км / год за 6,4 сек., а максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook