Автоновини

Geely представила вантажівку на метанолі

Фото: Geely

Компанія Geely представила важкий вантажний автомобіль, що працює на чистому метанолі. Новинка випущена під суббрендом Yuan Cheng Auto. Виробництво вантажівки ведеться заводі GCV в Наньчун. Придбати автомобіль можна в трьох варіантах виконання: стандартному, гірському і для регіональної логістики.

Машина отримала двигун об’ємом 12,54 л. Потужність агрегату становить 460 кінських сил. У Geely стверджують, що мотор дозволяє техніці долати 30 ° підйоми, що можна порівняти з показниками сучасних дизельних моделей.

Таким чином, комерційні автомобілі Geely будуть найбезпечнішими, екологічно чистими і енергоефективними транспортними засобами на ринку», – заявив президент компанії Geely New Energy Commercial Vehicle Group Чжоу Цзяньцюнь.

На вікна, дверні ручки і бічні дзеркала автомобіля нанесли спеціальне захисне покриття для запобігання прилипання бруду. Також новинка отримала особливий значок Yuan Cheng з підсвічуванням для підвищення видимості при русі вночі.

Раніше китайська компанія Geely запустила новий бренд Geometry, під яким будуть випускатися преміальні електромобілі. Першим автомобілем марки стала модель під назвою A – відносно доступна альтернатива Tesla Model 3.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook