Автоновини

Toyota анонсувала прем’єру нового Highlander

Фото: Toyota

Прем’єра кросовера Toyota Highlander четвертого покоління відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку в середині квітня.

Компанія Toyota опублікувала тизерний відеоролик кросовера Highlander четвертого покоління. На ньому зображення автомобіля демонструють за допомогою 3D-інсталяції, автором якої виступив художник Майкл Мерфі. Офіційна прем’єра машини відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку в середині квітня. У США продажі кросовера почнуться до кінця нинішнього року.

У порівнянні з попередником новинка помітно зросте в розмірах. Базові версії Highlander запропонують з переднім приводом, опціонально буде доступна система повного приводу. Новий кросовер отримає і гібридну версію.

У Україні на даний момент продається рестайлінгова версія нинішнього покоління кросовера. Ціни на машину починаються від  1 356 640 гривень. Прем’єра цього автомобіля відбулася в 2016 році. Highlander оснащується восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, яка прийшла на зміну шестиступінчастій трансмісії. АКП працює в парі з 3,5-літровим бензиновим мотором V6 потужністю 249 кінських сил.

У Toyota Highlander доступні шість електронних систем безпеки. Автомобіль оснащений чотирма камерам панорамного огляду, зображення з яких за допомогою комп’ютерної обробки трансформується в панорамну картинку, включаючи вид зверху і режим «прозорий автомобіль». Також кросовер продається з мультимедійною системою Toyota Touch 2 з вбудованою навігацією.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook