Автоновини

Mercedes представив оновлені GLC і GLC Coupe

Mercedes розсекретив оновлені кросовери GLC і GLC Coupe. Машини отримали змінені передні і задні бампери, переоформлену радіаторну решітку і нову світлотехніку, яка тепер повністю діодна – навіть на базових версіях.

Модернізувалася і лінійка двигунів. Базовий кросовер GLC 200 оснащується рядною бензиновою “четвіркою” з віддачею 197 к.с. На щабель вище стоїть модифікація GLC 300 з таким же мотором, форсованим до 258 к.с. Причому обидві модифікації тепер є так званий «м’який» гібрид. Звичайним ДВЗ допомагає мотор-генератор EQ Boost, який живиться від 48-вольтової бортової мережі, який на розгоні може короткочасно додавати 150 Нм в загальну скарбничку тяги.

Дизельна гамма машин включає версії GLC 200 d (163 к. с.), GLC 220 d (194 к.с.) і GLC 300 d (245 к.с.). Це ще не повна лінійка кросоверів. У Mercedes пояснили, що до кінця року обидва автомобілі будуть обростати новими версіями, включаючи модифікації від підрозділу AMG.

Крім того, оновлені GLC і GLC Coupe отримали останнє покоління мультимедійної системи MBUX з голосовим управлінням, а також систему попередження про перешкоди, асистент маневрування з причепом, більш просунутий адаптивний круїз-контроль і систему утримання в смузі (з автоматичним уповільненням перед поворотами, або перехрестями).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook