Автоновини

Опубліковані перші фотографії нового електрокара BMW i4

Фото: Carscoops

Фотошпигунам вперше вдалося зняти новий електрокар BMW під назвою i4. Знімки автомобіля були опубліковані виданням Carscoops.

На них новинка, прихована під камуфляжем, і транспортується на тягачі. Очікується, що прем’єра електрокара відбудеться в 2021 році. У еколінійці «i» машина займе місце між електрокаром i3 і спортивним гібридом i8. Основним конкурентом i4 стане Tesla Model 3.

Судячи зі шпигунських фотографій, i4 буде схожий на концепт-кар під назвою Vision Dynamics, який був показаний ще в 2017 році на автосалоні у Франкфурті. Також автомобіль отримає риси 4-Series Gran Coupe. Новинка отримає довгу колісну базу, спадаючу лінію даху, дуже короткі передній і задній звіси.

Автомобіль побудують на платформі CLAR. Водієві запропонують системи переднього і повного приводу. За неофіційними даними, запас ходу у електрокара становитиме близько 700 кілометрів. Розгін до 100 км / год займе всього чотири секунди, а його максимальна швидкість складе 200 км на годину.

Фото: Carscoops

Очікується, що електрокар отримає автономну систему управління третього рівня. Подібна технологія передбачає, що машина зможе самостійно маневрувати, перебудовуватися і навіть обганяти попутний транспорт. При цьому водій повинен бути готовий в будь-який момент взяти керування на себе.

Як повідомлялося раніше, компанія BMW до 2025 року випустить 25 абсолютно нових «зелених» моделей, 12 з яких будуть мати повністю електричні силові установки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook