Автоновини

Ford представить електричний кросовер в 2019 році

Фото: Ford

Кросовер Ford з електричною силовою установкою може надійти в продаж під назвою Mach E або Mach-E.

Компанія Ford представить електричний кросовер до кінця нинішнього року. У продаж автомобіль надійде в 2020 році. Про це йдеться в звіті автовиробника за підсумками минулого року і планам на поточний. За неофіційними даними, кросовер Ford з електричною силовою установкою може надійти в продаж під назвою Mach E або Mach-E.

Розробкою новинки займається підрозділ Ford Team Edison, який відповідає за створення всіх екологічно чистих моделей американського бренду. В майбутньому новинка повинна скласти конкуренцію Tesla Model X, а виробляти її будуть на заводі Ford в Мексиці.

За неофіційними даними, запас ходу у електрокара становитиме понад 480 кілометрів. Новинку побудують на платформі під назвою EV.

У розвиток електрифікованих транспортних засобів до 2020 року виробник має намір інвестувати близько 11 млрд доларів. Всього в модельній лінійці компанії з’явиться 13 електрокарів. У Ford сподіваються, що в 2020 році 40% світових продажів бренду будуть припадати саме на такі машини. Зокрема, у 2022 версії з бензоелектричними силовими установками повинні з’явитися у пікапа F-150 і спорткара Mustang.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook