Автоновини

Перший серійний кросовер Genesis помічений на тестах

Фото: Motor1

Преміальний підрозділ компанії Hyundai – Genesis – вивів на тести свій перший серійний кросовер. Шпигунські фотографії з випробувань Опублікував видання Motor1. За його даними, новинка, як і концепт, отримає назву GV80. Прем’єра автомобіля, швидше за все, відбудеться восени нинішнього року. Кросовер має скласти конкуренцію Audi Q7, Mercedes-Benz GLE і BMW X5.

Судячи по знімках, дизайн серійної моделі буде повторювати однойменний концепт. Від прототипу машина успадкує решітку радіатора, масивні колісні арки і оптику. При цьому автомобіль буде відрізнятися від концепту традиційними зовнішніми дзеркалами і боковинами кузова.

Технічні характеристики новинки поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, машина отримає 3,8-літровий бензиновий двигун V6 і повний привід. Також очікується поява 3,3-літрового турбомотора і 5,0-літрового агрегату V8.

Під капотом концепту, який був представлений на автосалоні в Нью-Йорку в 2017 році, перебувала силова установка, що працює на паливних елементах. Однак подробиці про неї розкриті так і не були.

Як повідомлялося раніше, модельна лінійка Genesis к 2020 року буде складатися як мінімум з шести моделей. У майбутньому під маркою Genesis будуть розроблені ще один кросовер і спортивне купе.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook